De slimste manier om je fotografie bedrijf te runnen

Jij maakt de foto’s, wij regelen de rest. Word als fotograaf beter gevonden. Samen maken we de wereld een stukje mooier.

Wat Polaro voor jou kan betekenen

Meer fotografie opdrachten

Het geheim van succesvolle fotografen? Trouwe opdrachtgevers die blijven terugkomen. Polaro maakt het gemakkelijker voor opdrachtgevers om je te vinden.

Beheer je opdrachten makkelijker

Polaro helpt je bij het stroomlijnen van je klantcontact. We verzamelen je aanvragen op een plek, helpen je in het klantcontact, versturen van foto’s en reminders.

Bespaar meer tijd

Polaro helpt je bij het bewaren van overzicht, en bieden slimme oplossingen voor repetitieve taken. Zo kun jij je op fotografie concentreren.

 • Al je aanvragen op één plek

  Ontvang aanvragen van je website, Facebook, Instragram en LinkedIn op een plek. Wanneer je samenwerkt met Polaro krijg je een geoptimaliseerde ‘Doe een aanvraag’-knop voor je website en social media. Waar klanten ook online zitten, ze kunnen bij jou een aanvraag doen.

  Maak een account aan

 • Houd opdrachtgevers met één klik op de hoogte

  Bij Polaro begrijpen we dat het communiceren met klanten vaak veel tijd kost. Bezig met nabewerken? Met één klik op de knop deel je de status van je opdracht. Jij blij, klant blij.

  Maak een account aan

 • Deel je foto’s eenvoudig met klanten

  Upload je foto’s via Polaro, selecteer hoeveel foto’s een klant mag kiezen en wij regelen de rest. Polaro zorgt voor een lage resolutie versie en we sturen je een update wanneer een klant zijn foto’s gekozen heeft. Zo kan jij je focussen op het echte werk.

  Maak een account aan
 • Join the community

  Als fotograaf kun je soms hulp gebruiken van andere fotografen, logisch. Heb je een vraag, wil je weten welke lenzen of camera’s andere gebruiken, een extra fotograaf nodig op je klus? Samen kom je verder en weet je meer.

  Maak een account aan

Hoe het werkt

 • Stap 1. Maak een Polaro account aan

  Laat opdrachtgevers zien wie je bent en welke fotografiestijl je hebt. Met een prachtige pagina word jij binnen no-time geboekt. Met onze tarieffunctie bepaal je altijd zelf hoeveel je in rekening wilt brengen.

 • Stap 2. Ontvang een aanvraag

  Bereik nieuwe klanten en ontvang online aanvragen voor fotografieopdrachten.

 • Stap 3. Sluit een overeenkomst tot opdracht

  Sluit online met je opdrachtgever een overeenkomst tot opdracht. Met onze standaardovereenkomst zijn de afspraken voor beide partijen altijd helder. Mooi toch?

 • Stap 4. Krijg betaald

  Word je geboekt, dan wordt je drie werkdagen na je opdracht uitbetaald. Daarnaast vragen we de opdrachtgever een review te schrijven voor je Polaro ID.

Deze fotografen zijn al enthousiast

"Jasper heeft ons huwelijksfeest fantastisch mooi in beeld gebracht. Hij was super flexibel: en heeft van iedere groep mooie foto's gemaakt. Hij ging ook nog iets langer door omdat wij nog niet wilde stoppen. Daarnaast was het contact met hem altijd snel en prettig. Ik zou hem zeker aanraden."
"Marieke is aardig en luistert goed naar je wensen. Hij pakt het professioneel aan en zorgt dat het een feestelijke avond wordt."

Nog niet overtuigd?

Heldere afspraken

Met onze boekingsmodule helpen we fotografen en opdrachtgevers bij het maken van van heldere afspraken. Goed geregeld dus, wel zo prettig.

Betaal geen aansluitkosten

Maak binnen 2 minuten een gratis account aan; je betaalt alleen als je geboekt wordt. Polaro rekent 15% servicekosten over de omzet van een opdracht. Dus wat heb je te verliezen?

24/7 support

Wil je iets weten? We staan altijd voor je klaar en geven antwoord op al je vragen. Chat, app, mail of bel ons. We staan voor je klaar.


Maak een Polaro account aan in slechts 2 minuten

Let’s get started. Kickstart je runnen van je fotografie bedrijf met Polaro. Maak een gratis account aan en profiteer vanaf nu elke dag van de Polaro features.