Wij zijn Polaro

Organisaties hebben een verhaal te vertellen. Mensen maken herinneringen. Het is onze ambitie om met Polaro de mooiste manier te worden om je verhaal – of je herinnering – in beeld vast te leggen.

Hierbij helpen we fotografen graag een handje. Hoewel het maken van een foto vaak al frictieloos gaat, is het runnen van een fotografiebedrijf dat nog niet. Online marketing, goed vindbaar zijn op Google, heldere afspraken maken over licentierechten en herhaalopdrachten binnenhalen. Dat is vaak zo eenvoudig nog niet. Met Polaro willen we het platform worden om je fotografiebedrijf te runnen. Waarom? Omdat fotografie een vak is, en we het een warm hart toedragen.

Wat we doen

We vinden samen een fotograaf die echt bij je past

Wij geloven dat er een mooier manier is om professionele fotografen te boeken. Bekijk foto’s, vind inspiratie voor fotoshoots, lees handige reviews. Vind altijd een fotograaf, en fotografiestijl, die bij jou past.

Fotografen helpen de wereld nog mooier te maken

Het maken van foto’s is effortless. Maar het runnen van een fotografiebedrijf is dat nog niet. Dat is waarom wij Polaro zijn gestart. Het is onze missie om hét platform te worden voor het runnen van je fotografiebedrijf. Want wij geloven dat als wij fotografen helpen, zij de wereld een stukje mooier maken.

Join the community

Op Polaro kun je als fotograaf jouw oog voor fotografie aan een breed publiek aanbieden. Wij zorgen dat je gevonden wordt. Jij maakt het shot. Samen maken we de wereld een stukje mooier. Join the revolutie.